İzleyiciler

Powered By Blogger

16 Nisan 2009 Perşembe

Kremalı Meyve Salatası

Kaydı tamamlayamadan kızlar uyandı.Biraz hızlı bir kayıt olacak.Birşeyler atıştırıyim ve birkaç kayıt giriyimin sonucu.

MALZEMELER

Biraz çilek ve muz
krem şanti ,1 çaybardağı soğuk sütle çırpılmış -Dr.Oetker Krem Şanti Kullandım.1 Kutunun içinde 2 paket şanti var.Ben bir paketini kullandım-
krema-Pınarın 200ml kremasının yarısını kullandım-

TARİF

1-Krem şantiyi soğuk sütle iyice çırpın ,en son kremayı ekleyip 3-4 dk daha çırpın.Buzdolabında 10 dk.beklettikten sonra kullanıma hazır.

2-Dilediğiniz kadar çilek ve muzu dilimleyin ve sunum yapacağınız kabınıza yerleştirin.

3-İstediğiniz şekilde meyvelerinizi yerleştirip üzerlerine kremanızı bolca dökün.Ben üstüne bitter çikolata rendeledim.En son yerkende fındık parcaları vardı.Gerçi resimlerde yok ama onu sonradan ilave ettim.Başka söze ne hacet harika .

Not:Bana çilekler biraz tatsız geldi o yüzden bir miktar pudra şekerini de ilave ettim doğrusu.Eeee çilek mevsimine yeni girdik.Birkaç hafta sonra ancak çilekler kendini bulur.

Resimleri çekerken herzaman ki gibi kızlar benim peşimde, ben elimde kub'la evin muhtelif yerlerinde çekimleri gerçekleştirdim :)






Aşağıdaki resimde Cey'in çilek sevdasının sonucu

5 yorum:

  1. tam yazlık vallhi mevsimide geliyor hani..ellerine emegine salık.

    YanıtlaSil
  2. Merhaba,
    buraya Yemek Gezegeninden dogru geldim, cilekli ve muzlu bir lezzete hic hayir diyemem, sunum ve resimler cok hosuma gitti, ellerinize saglik diyorum.

    Selam ve sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  3. karamel mutfak ve Kevser yorumlarınız için teşekkürler.Her türlü yoruma açığım .Lütfen iyi ve kötü diye düşünmeden istediğiniz yorumu yapın.Daha nice paylaşımlara

    YanıtlaSil
  4. Merhaba arkadaşım bundan 1 veya 2 hafta kadar önce ziyaretime gelip bir kaç soru sormuştunuz malesef o zaman cevaplayamadım gecikmeli de olsa sorularınıza yanit vermek isterim..
    Fotoğraf makinemi sormuşsunuz canon ixus 82 blue yu kullanıyorum, giriş seviyesinde bir makine olmasına rağmen çok memnunum tavsiyede ederim :)
    Tekrar görüşmek dileğiyle...
    Sevgiler..
    Hee bu arada siteniz ve fotoğraflarınız çok başarılı...

    YanıtlaSil
  5. hayırlı cumalar canım

    YanıtlaSil