İzleyiciler

Powered By Blogger

3 Mart 2009 Salı

Teşekkürler Arkadaşım

Düşüncelerine çok değer verdiğim,aynı frekansta olduğumuzu düşündüğüm ama ne yazık ki çok sık paylaşımda bulunamadığımız sevgili arkadaşim B.A.B bloğumla ilgili düşüncelerini, bana yolladığı mailinde aktardı.Biz organik ve sağlıklı beslenme taraftarı anneler olarak özellikle bu konuya eğilmemi istiyor.Aslında bana diyor ki "mesela keklerde beyaz şeker yerine, esmer şekeri veya pekmez kullanımı, poğaçalarda tam buğday yada organik un kullanımı gibi.Az kalorili lezzetli yiyecekler. Bir de benim en çok aradığım mesela en iyi yöresel gıdaları istanbulda nereden bulabileceğim. bir de püf noktaları ekleyebilirsin. "
Bir araya geldiğimiz o kısıtlı zamanlar da konuştuğumuz konulardan biri sağlıklı beslenme.Son dönemde ne kadar popiler oldu değil mi.Malesef bizde birşeyler popiler olmayınca dikkat çekemiyor.Gündüz hanım programlarında ,her kanalda ayrı bir uzman ,farklı farklı şeyler söyliyerek ,bazen biraz kafa karıştırarak birşeyler aktarmaya çalışıyor.Hangisi doğru diye hiç düşündüğünüz oluyor mu?Hangisini uygulamalıyım?
Bu konuyla ,yani sağlıklı beslenmeyle ilgili tecrübelerimi, bilgilerimi ve tariflerimi zaman zaman sizlerle paylaşmak istiyorum.Umarım yararlanabileceğiniz bir kaynak oluşturmayı başarabilirim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder